Фирма UCS реализира в системата R-Keeper v.7 серия отчети за KPI-анализ, което ще позволи на собствениците и управителите да правят анализ за съответствието на менюто на ресторанта на целевата аудитория, да правят оценки за ликвидността на заведението и ефективността на програмите за лоялност на клиентите.
В помощ на ресторантьорите, за оптимизиране на бизнес-процесите, са достъпни готови форми на отчети във версията R-Keeper v.7.5.4 по оборота, печалбата и други важни показатели:
- Оборот по групи меню
- Оборот за 1 кв.м от залата
- Коефициент за корелация на оборота на стоковите групи
- Структура на оборота
- Операционна печалба по видове услуги
- Операционна печабла от кв.м площ на ресторанта
- Поток от клиенти и поръчки с разделяне по бизнес-периоди - делнични/почивни дни
- Междинен бон на клиента/поръчка с разделяне по бизнес-периоди - делнични/почивни дни
- Брой поръчки
- Показател за надценки за ястията в менюто
- Пълна себестойност на ястията
- Оборот на масите в делнични/почивни дни
- Брой ястия на човек
- Среден оборот за час/за смяна
- Показател за ръст на «клубните» клиенти
- Коефициент за корелация на «клубните» и обикновените клиенти
- Коефициент за групова лоялност
|