В Санкт Петербург на Московския булевард, отвори врати новият ресторант „Териберка”, по проект на шев-готвача Рустам Тангиров, наречен така в чест на малко рибарско селище на брега на Баренцово море в близост до Мурманск. Известният готвач и ресторантьор отваря вече трети проект под името си. „Копчен T. R. Бар”- който работи успешно, „T. Р. Сlass” - е кулинарно училище и новият ресторант „Териберка”.
Новият ресторант е посветен на основната страст на шев готвача: подводното гмуркане в Далечния Север, което той прави вече от няколко години, добивайки от дъното морски обитатели. Ето защо, менюто се състои предимно от морски дарове: морски таралежи, миди, пъстърва, бяла риба, камбала, треска, раци - всичко това може да бъде изпробвано от гостите. Въпреки това, независимо от концепцията, има голям асортимент от ястия от месо, гъби и горски плодове. Винената листа, която подчертава, че белите вина са най-подходящи за риба и морски дарове, е съставена от професионален сомелиер. Интериорът е пълен с морски теми, създадени от естествени материали и текстури.
Екипът на представителите от „ЮСИЕС Санкт Петербург” проведе цялостна автоматизация на новия ресторант в процеса на изпълнение на проекта всички нюанси на ресторанта са били взети под внимание. Високо качество на обслужване осигуряват R_keeper_7 и StoreHouse. Модул за мобилен сервитьор R_keeper_7_MobileWaiter – модерна алтернатива на тефтерите, ви позволява да приемате поръчка директно от масата на госта безпогрешно и бързо да изпраща цялата информация в кухнята, където са инсталирани монитори за готвача с програмата R_keeper_7_KDS.
Технологията Kitchen Display System всъщност е заместител на сервизния печат. При въвеждане на поръчката в станцията цялата информация се показва автоматично на монитора и се вижда от всички служители. Това решение позволява не само по-бързо да се подготвя поръчката, но и благодарение на отчетите в системата R_keeper, да коригира времето за приготвяне на ястия. В процеса на автоматизация бяха оборудвани работните станции на сервитьорите, касиерите, готвачите, мениджърите. Складовата система на StoreHouse е инсталирана с възможност за качване на данни в 1С:Счетоводство. И модулът web-мониторинг помага да се контролира работата на ресторанта онлайн, дори и от смартфон от всяка точка на света, където има интернет.
Благодарение на решенията от UCS, бизнес процесите в новия ресторант ще се развиват успешно и ефективно.