19-02-2018
R_keeper_7 и StoreHouse в грил-бар „Бивень”
На булевард Медиков от към Петроградска страна е открит ресторант „Бивень”. Над проекта работи професионалният екип: в ролята на шев-готвача влезе Евгений Мещеряков, който е работил в тандем с френския готвач Аленом Дюкасом в парижкия Taillevent, а също така и e ръководил кухнята в петербургското училище – „Блок”. Влезе шев-готвача Алексей Ермаков на (El Copitas и „Гранд Хотел Европа”), барман – Михаил Мелник на (El Copitas). Компактното меню на грил-бара „Бивень” има – европейски ястия, например, в раздела за закуска можете да изберете пастет от пилешки дробчета с лук и мармалад, брускета със задушени ребра или сос тартар с говеждо месо и картофен мус. Топлата храна се приготвя главно от американския грил - Green Eggs, който изглежда като огромно яйце, съчетаващ функция с грил, фурна, на пара, функция опушвне, пещ. За приготвянето на месо, готвачите подхождат старателно, например: телешки пържоли се мариноват първите дванадесет часа от суха марината, след което слагат сос за барбекю на основата на Coca-Cola. Последно се добавя на ястието необходимата сладост и пикантност. За да остане услугата на грил-бара на високо ниво и да се увеличи ефективността на ресторанта, представителите от UCS – фирма „РДМ Сервис”, инсталира R_keeper_7, като система за контрол на залата, осигурявайки контрол на работата на персонала и ускоряване обслужването на гостите. За извършване на ефективно съхранение на данни в грил-бара и да се наблюдават излишък и недостиг, както и да се проследи процесът на обмен на документи, беше въведена система за складово отчитане - StoreHouse. Особеност на продукта е че е с висока производителност и минимални системни изисквания за инсталиране в заведението. |