06-03-2018
Новият формат на ресторанта със софтуерни решения на UCS Цялостна автоматизация се извърши от представителите на UCS - фирма „Карбис”, като инсталираха R_keeper система, съвместно с StoreHouse, също така настроиха вътрешен телефон и необходимото оборудване в новия проект ilForno Group - ресторант Burger & Pizzetta. Интериорният дизайн е разработен от архитектурното бюро на Мария Жукова MMZ Projeсt (Erwin, Duran Bar, Food Embassy и др.). От панорамните прозорци на Burger & Pizzetta можете да видите столицата, Министерството на външните работи, хотел „Украйна”, високата част на „Киноцентър на Красной Пресне” и комплекса от сгради на Московското Правителство на ул. Нов Арбат. Също така в ресторанта, над една от масите е сложен ярък арт обект. Той е символа на ресторанта - три метровия месингов носорог на кожени колани. Философията на ресторанта е – sharing is caring, елате с повече приятели, поръчайте храна „на масата”, така че всеки може да опита колкото се може повече ястия. Основно място в менюто заемат хамбургерите и пиците. Бургерите се пекат в ресторанта по специална рецепта, създадена от смели експерименти, говеждото месо се доставя от руски доставчици. Например, бургер с говеждо месо, фирмения бургер B&P е с горещо мексиканско гуакамоле и салца сос или вегетариански с фалафел и сос на базата на кисело мляко и мента. Всяка пица е с пълнеж от истинско гастрономическо откритие: 4 сирена със сладко от манго, скариди със соеви кълнове и джинджифилен сос, пикантен фалафел и необичайната комбинация от сирене с корейски кимчи. Другите ястия в Burger & Pizzetta – са най-добрите традиции на smart comfort food - ястия съставени от обикновени съставки. Рецепти събрани от всички краища на света и се допълват с авторски щрих на Глена Балиса: тиквена салата с хумус и печена ябълка, виетнамска салата от зеле, скариди и пилешко филе, задушено агнещо с елда, крехко патешко с пюре от пащърнак и други. |