11-12-2018
Нов проект на гастрономическата карта в град Москва - R_keeper в клуб - ресторант „ДНК”Специалистите от UCS автоматизираха нов проект в град Москва, съчетавайки две направления: вечер е ресторант с азиатска кухня и street food, а през нощта - хип-хоп клуб с изпълнения на известни руски и чуждестранни артисти. Като система за управление на заведението избраха модерна програма - R_keeper_7. Азиатската кухня, провокативно бързо гурме и raw bar - ресторантът на известния хип-хоп изпълнител Джиган – „ДНК”. Музикантът нарече първия си ресторантски проект в чест на популярната си песен, за която получи наградата „Муз-тв”. Вечерта „ДНК” работи като ресторант, а през нощта има тематични партита. Заведението включва най-добрите ястия от различни клубове по света. Фокусът на менюто е фокусиран върху азиатската кухня и специалните рула, от които има около 10 вида. Азиатските съставки се прибавят към познатите ястия в заведението: мариновани сливи от умебоши, меден лук, лимон от японски юзу, кашу и сусам. Главният готвач Дмитрий Погорелов, известен с пан-азиатските си проекти, събра най-добрите морски дарове в менюто, приготвени по рецептата на гастрономическите тенденции. Той интерпретира класически рецепти и предлага неочаквани комбинации от продукти. Например, сушени домати и пикантно кокосово мляко в сос тартар от риба тон, хрупкави скариди поднесени с пуканки и хайвер tobiko. Суши, с умелото движение на ръцете, готвачите правят hand руло, кошница която е направена от водорасли нори. Бързи гастрономически позиции също се появяват в менюто: шаурма от морски дарове, сашимо руло в зеленчуци и бургери - всичко това в необичайна презентация. Коктейлите в бар-ресторанта са забележителни, темите на здравословния начин на живот и източниците (спортни напитки, които помагат на тялото да се възстанови след продължително натоварване), които не са характерни за обикновените барове. В винената листа повече от 50 позиции, около десет от тях се наливат в чаши. Заведението вече предизвика сензация и привлече много внимание и на гостите. За да се организира бизнес процесите на ресторанта, а обслужването да е на високо ниво, специалистите на UCS инсталираха модерна програма R_keeper_7. Благодарение на въвеждането на седмата версия на програмата, комфортът на гостите и удобството на работата на персонала се увеличава, в резултат на което се увеличава скоростта на обслужване, което е важно за работата на нощния клуб. Специалистите от UCS са инсталирали 6 станции за сервитьори, както и управленски и касови станции. Освен това са инсталирани 5 мобилни терминала на сервитьори - R_keeper_MobileWaiter, които ви позволяват бързо да вземете поръчките на гостите, автоматично да ги прехвърлите на кухненския монитор, а персоналът лесно може да се ориентира в менюто и да увеличи средната печалба на ресторанта. |